SOSna.at.ua
Головна
Вхід
Реєстрація
Субота, 20.04.2024, 06:47Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини [2]
Цікава інформація [3]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 161

Нове на форумі
Название : “Біла” база каталогів з високим PR
Название : $$$ ЗАРОБЛЯЙ НА СВОМУ САЙТІ $$$
Название : Додавання сайту в пошукові системи

Реклама

Головна » Файли » Новини » Цікава інформація

Способи підвищення тИЦ
02.07.2011, 15:00


В Інтернеті, а особливо на форумах тема Як підвищити ТиЦ дуже популярна для обговорень і тому я вирішив написати цю статтю. Ось десять порад, користуючись якими Ви зможете практичнобезкоштовно підняти ТиЦ сайту.

Поради як підняти ТиЦ

1. Унікальність, якісність, потрібність контенту.
Саме ці три якості повинні бути у ваших статтях. Ви запитаєте: "як це може допомогти нам у піднятті Тіц?”. Якщо ваша стаття унікальна, якісно написана і цікава, то посилання на вашу статтю обов’язково розмістять інші вебмайстри, абсолютно безкоштовно.

2. Реєстрація сайту у білих і закритих каталогах.
Багато хто вважає, що каталоги абсолютно безкорисні в плані підвищення ТиЦ. Я погоджуся з їхньою думкою частково. Посилання з каталогів дуже корисні в плані нарощування маси посилань. Я вважаю, що зареєструвати сайт у 2000-5000 каталогів повинен кожен. Пошуковики проіндексують їх не відразу, а поступово, що дасть вам ефект природних посилань. Головне щоб каталоги були не під фільтром пошуковиків(а кількість таких каталогів щораз росте). Я раджу скористатися послугами спеціальних сервісів таких як 1ps, Cheaptop або Autoreg.

3. Розміщення статей в каталогах.
Це дуже хороший спосіб, підняти ТиЦ. Одиним із плюсів цього способу те, що каталоги статей не так швидко вмирають як каталоги сайтів.

4. Обмін посиланнями.
Я думаю всім зрозумілий цей спосіб підняття ТиЦ. Знаходьте сайт вашої тематики, на ньому знаходите контакти і пишіть на e-mail лист з проханням про обмін посиланнями.

5. Додати сайт у різні сервіси.
Під словом "сервіси” я маю на увазі RSS-агрегатори, рейтинги сайтів і т.д.”

6. Коментування сайтів та блогів.
Коментуйте сайти, Dofollow блоги залишаючи осмислені коментарі. Це допоможе не тільки підвищити ТиЦ і PR, але й показати сайт людям.

7. Дописи на форумах.
Форуми були, є і будуть достатньо ефективним способом підвищення ТиЦ. Пишіть цікаві пости, відкривайте нові теми, залишаючи посилання на свій сайт у підписі. Цікаві та інформативні повідомлення у форумах залишаться назавжди.

8. Каталоги прес-релізів.
Прес-реліз – це інформація про компанію (у нашому випадки про сайті). Тобто ви повинні знайти такі каталоги і додати туди інформацію про свій сайт. Якщо правильно до цього способу підійти, то можна не погано підняти ТиЦ сайту. У англомовному інтернеті це досить популярний спосіб.

9. Купівля посилань.
Я думаю, ви всі про це методі чули, але не всі його використовували, по тій причині, що у більшості початківців веб майстрів немає грошей. Є два шляхи покупки посилань:

Перший – назавжди. Другий – з помісячною платою. Якщо вам потрібно швидко або терміново підняти ТиЦ – купіть посилання з помісячною платою. Якщо ви можете почекати, то я раджу купувати посилання назавжди.

10. Сайти новин.
Розміщуйте новини з посиланням на ваш сайт, у таких сайтах як newsland.ru та інших.

Ось і все. Я думаю, за допомогою цих порад ви зможете підвищити ТиЦ сайту. Лише потрібно прикласти трохи зусиль, часу та праці.
Категорія: Цікава інформація | Додав: -=z@m@h=- | Теги: піднести тИЦ до 10-100, Способи підвищення тИЦ та PR, Способи підвищення тИЦ, розкрутка сайту, тИЦ та PR, тИЦ
Переглядів: 1041 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Міні профіль
Субота
20.04.2024
06:47

[ Управління профілем ]

Пошук по сайті

Друзі сайту
GnoM Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого Тут є все «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі Свіжий софт super.ucoz.de - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого Avril Lavigne Ukraine File-Zone - Український варез портал + торрент трекер ! У нас ви можете скачати безкоштовно програми, фільми, музику, ігри, софт, книги і багато іншого... Сайт для справжнього Українця  ЖиВи нА поВну!!! Фільми, програми, ігри, ве для Ucoz для людей скачати безплатно Завантажуй програми, фільми, ігри, музику БЕЗКОШТОВНО!!! Все самые свежые журнали качайте в нас бесплатно
Наші Друзі

Наша кнопка
SOSna.at.ua - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого
Код банера:

Лічильники

Каталоги
Каталог веб ресурсів Тернопільщини Baaza.ru - Каталог сайтов и баз данных.

Хмарка тегів

Заробляй на сайті
$$$ для web-мастеров

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


sosna.at.ua © 2024